GENTENAAR WIL SUCCESVOLLE SHOW UIT DUBAI NAAR BELGIË HALEN

GENT – Gentenaar Wim Hoste is een ster in landen als Dubai, Korea en China. In eigen land kent niemand hem. Sinds kort loopt zijn show in de zalen van Dubai. In een uniek concept combineert hij projectie met theater en live zang. Wim wil de show ook naar Europa en vooral België halen en zoekt nog producers die met hem willen samenwerken.

Al 30 jaar lang woont Wim Hoste (56) in het buitenland, maar zijn roots liggen in Gent. “Ik heb altijd in de transport en logistiek business gewerkt. Als General Manager voor AMI Worldwide reisde ik door Afrika, Europa, Azië,… Zes jaar geleden besloot ik een stap terug te doen om mij meer te kunnen concentreren op mijn passie: acteren en zingen. Ik ben toen independent consultant geworden, nog steeds voor de transport en logistieke sector. Dit was makkelijker te combineren met een carrière als artiest.”

Inmiddels heeft Hoste internationale faam opgebouwd. Zo stond hij reeds op grote muziekfestivals in Korea, trad hij op in China en heeft hij al in de meeste grote zalen en prestigieuze venues van Dubai geperformd. “Toch heb ik het altijd jammer gevonden dat ik niet bekend ben in eigen land. Ik wil er wel graag iets doen, maar heb er geen contacten. Voor mijn nieuwe show ben ik daarom op zoek naar mensen in België die mee hun schouders onder het project willen zetten.”

Uniek concept

In zijn nieuwste show brengt Hoste een mix van cinema, theater, musical en live zang. Het script is van de hand van Neighbours-acteur Alex Broun, de meest bekende short script writer ter wereld. “Hij woont in Dubai en is een goede vriend van mij”, zegt Hoste. “Hij schreef een lovestory, die we vervolgens verfilmd hebben. On stage ga ik live in interactie met de actrice uit de film. De scenes worden afgewisseld met covers van bekende songs van onder andere U2, Frank Sinatra, Andrea Boccelli en Lady Gaga.”

Hoste heeft er inmiddels drie shows voor in totaal zo’n 500 toeschouwers op zitten. “Momenteel brengen we de show in de kleinere cinemazalen. Het is een nieuw concept en dan moet je altijd klein starten, vind ik. Ik ga ook veel in interactie met het publiek, en dat gaat beter met een kleiner publiek. Op termijn zou ik de show wel graag in grote theaters brengen.”

Tour in Europa

Dit najaar wil Wim Hoste met zijn show ook door Europa touren. “Er is al interesse in Zweden en Duitsland, maar het liefst van al zou ik natuurlijk in België staan. Aangezien ik al 30 jaar weg ben uit ons land, heb ik helaas geen enkel contact binnen de sector. Ik ben daarom op zoek naar een producent of venue die het concept wil oppikken en promoten. Het grote voordeel is dat de uitvoering niet veel kost. Ik sta alleen op het podium en heb enkel een projector en een goede micro nodig”, geeft hij nog mee.

Wie interesse heeft kan Wim Hoste bereiken via wimdreammaster@gmail.com

 

Reference taken from here.

By adminillusion

Illusion Groups is an IT company specialized in Web & Mobile Applications Design and Development, IT Product Testing, SEO, SMO, Digital Marketing, 3D Animation, etc.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *